TEAT‍‍‍ER SUPERNOVA

LOKALER‍‍‍

DaNs‍‍‍‍‍‍

KontaK‍‍‍t

HE‍‍‍m‍‍‍

Endast professionellt utbildade lärare

VI SER FRAM EMOT ATT DANSA MED DIG

KURSER

LÄRARE

CECILIA

MATHIAS

CECILIA

MATHIAS

Anmäl intresse här!

SHOWDANS

CECILIA

Avancerad - från 13 år. Förkunskap krävs

ANMÄL

STEPP

MATHIAS

Nybörjare - alla åldrar

ANMÄL

CECILIA

Mellannivå - från ca 10 år

ANMÄL

HIP HOP / CONTEM‍‍‍PORARY 2

Cecilia började dansa i 8-års ålder. Då började hon med bugg, showdance, salsa, disco och magdans. Hon tävlade även i många år inom buggen.

På Lunds Dans-och Musikalgymansium lärde Cecilia sig att dansa balett, jazz och modernt. Under den tiden lärde hon sig även poledance och bollywood.

Cecilia har uppträtt sedan 8-års åldern och gett ut klasser sedan 12-års åldern. Hon har medverkat i reklam och som en av huvudpersonerna i SVTs serie ”Onewish”.

Cecilia har tränat med några av världens bästa dansare så som Tony Tzar, Julian Meyers och Anthony Lee (koreorgrafer och dansare till artister så som Rihanna, Janet Jackson, Jennifer Lopez och medverkande i "American Best Dancecrew").

VÅRTERMIN 2019 (start februari)

Mathias utbildade sig i stepp som en av de dicipliner som undervisades på hans huvudutbildning på Malmö Musical Academy och hade Mats Hellgren som huvudlärare. Utöver det har han tagit lektioner för en rad olika lärare.

Mathias har själv undervisat i stepp under flera år, bland annat på Crazy Feet och Phanatix Dance School i Malmö.

På scen har Mathias steppat i såväl musikaler som t ex Me and My Girl på Nöjesteatern i Malmö och Stora Teatern i Göteborg, som olika shower.

Framför allt jobbar Mathias med modern Funk Stepp med förbilder som ”Tap Dogs” från Australien, men är givetvis även bevandrad i den klassiska Swing Steppen där kanske främst Gregory Hines och Nicholas Brothers varit förebilderna.

FÖRST TILL KVARN

teatersupernova@gmail.com

0707 383 910

OM VI INTE HÖR AV OSS INOM 24 TIMMAR

teatersupernova@gmail.com

070-738 39 10

BARNDANS UNDER FRITIDS

vårterminen 2019

ANMÄL

CECILIA

Nybörjare - från 7 år

HIP HOP / CONTEMPORARY 1